Få det store overblik med et professionelt luftfoto

Skal du have opmålt et stykke jord, få overblik over et bestemt område, eller måske have foretaget landmålinger til et byggeprojekt? Et luftfoto er effektivt til at give overblik, og derfor bliver de ofte brugt i forbindelse med byggeri og anlægsprojekter, ligesom de er velegnede, når man skal præsentere nye byggeprojekter eller ideer til projekter. I dag er den ubetinget nemmeste metode til at få lavet luftfotos at benytte droner.

dronefotografering

En drone kan svæve over et område og tage billeder højt oppe fra luften, alt imens den fjernstyres fra jorden uden besvær. Droner er særdeles effektive, når det gælder om at få taget 360 graders panorama billeder, for du kan nemt få dronen til at tage billeder fra flere forskellige vinkler i meget høj opløsning, så selv de mindste detaljer står tydeligt frem. På den måde bliver det legende let at overskue store områder på kort tid og derved få de bedste betingelser for at planlægge nye projekter inden for byggeri og anlæg. Når du således tager billeder i 360 graders vinkel, bliver det let at gå på opdagelse gennem fotografierne og få en god fornemmelse for, hvordan landskabet, hvor du vil placere dit nye projekt, reelt set tager sig ud. Derved får du en bedre rumforståelse og en langt bedre fornemmelse for, hvordan dit anlæg eller byggeri kan spille sammen med resten af området.

Fordelen ved dronefotos

Fordelen ved at få taget luftfotos med 360 grader panoramavinkel er, at de gør sig fantastisk godt til præsentationer og som visuel information i forbindelse med beslutningsprocesser. Et dronefoto er også velegnet i forbindelse med landbrug, hvor det kan være svært for landmanden at bevare overblikket over markerne og få øje på eventuelle problemområder. Dette kan løses ved at få taget luftfotos med en drone. Ved at få foretaget flyvninger med droner, der tager billeder af landområderne på forskellige tidspunkter af året, kan man hurtigt få øje på områder, hvor der skal sættes ind for at få problemerne løst. En anden måde at anvende luftfotos foretaget af droner er hvis der skal undersøges, om veje og vejskilte er i ordentlig stand. Det kan være et større projekt, hvis man skal rundt på vejene og tjekke det hele, men en drone kan meget hurtigt kan tage billeder af et større område, så man kan finde fejl og mangler uden at skulle gennemtrave hele området. I dag kan droner foretage forskellige slags luftfotos, blandt andet det populære ortofoto, som er et bearbejdet fotografi, der er målfast og derved kan bruges som et oversigtskort.

 

Mikkel Barker ApS
Rugaardsvej 5
Ry 8680
29 61 34 90