Førsteklasses strand og golf på Mauritius

Hvordan lyder et paradis fyldt med kridhvide sandstrande, krystalklart vand og tropiske temperaturer i dine ører? Vi synes, det lyder ret godt, og for at gøre det hele meget bedre, så kan du få det hele og mere til. For hvis du er en ægte golfentusiast, eller bare drømmer om lidt afveksling på din ferie, kan du få en oplevelse for livet, hvis du vælger én af de mange muligheder for golfrejser til Mauritius. Øen har nemlig nogle helt fantastiske golfbaner, og på grund af de gode forhold afholdes der årligt en række store turneringer på øen, som du passende tage ned og opleve i forbindelse med din golfferie. For eksempel afholdes turneringen Mauritius Open en gang om året, hvilket får øen til at summe af liv og oplevelser. Og når vi taler første klasse, så kan Mauritius tilbyde et væld af luksuriøse resorts og hoteller, hvor der ikke bliver gået på kompromis med noget som helst. På en golfrejse til Mauritius er du altid sikret et lækkert måltid, lækre og rene værelser og en pool, du kan nyde efter dagens golftræning.

Et paradis i det Indiske Ocean

Hvis du ikke har hørt om Mauritius før, så læs om øen alle bør besøge her. Mauritius er lidt mindre end Fyn, og den anses som værende en del af Afrika. Mauritius er, sammen med øerne Rodrigues og den franske ø Rénuion, hjemsted for en lang række af verdens mest sjældne endemiske dyre- og plantearter. Øen er omgivet af mere end 150 km hvide sandstrande, og derfor er definitionen paradis ikke helt ved siden af. Hvert år besøger et væld golfentusiaster den paradisiske ø, og derfor er det også muligt at finde en rejse, der passer til eget behov og temperament. Det er muligt både at arrangere billige golfrejser og mere luksuriøse, afhængig af hvad man ønsker.

Mauritus – mere end golfbaner og luksusresorts

Mauritius er en ø, der kan mætte de flestes behov. For ikke nok med at du kan dyrke din interesse for golf, kan du også få stillet din trang til kulturelle oplevelser eller prøve kræfter med forskellige aktiviteter på vand. Øen rummer først og fremmest en meget smuk natur, der byder på sukkerrørsplantager og frodige områder. Samtidig kommer du helt tæt på de lokale, som med deres gæstfrihed altid byder dig velkommen med åbne arme. Trænger du til at afprøve grænser, kan du give dig i kast med vandaktiviteter såsom scuba diving, jollesejlads eller windsurfing.

Mulligan Golf Rejser

A.P. Møllers Allé 9

2791 Dragør

20 25 56 66