Derfor er det vigtigt med den rette kontorbelysning

Vi mennesker er luksusdyr, og vi kan godt lide, at alt skal være fint og formelt. Men udover det fine og formelle er det også utrolig vigtigt at tænke på vores velvære. Man kan sagtens slå to fluer med ét smæk og få begge dele, man skal blot træffe de rigtige valg.

Et af disse valg er, at man sørger for at have den rette kontorbelysning. Det er måske noget, man har hørt før, men ikke tænkt videre over – men hvis man sidder på kontor til hverdag, er det utrolig vigtigt, at man sørger for den rette belysning.

Hvis man har en forkert kontorbelysning, kan dette nemlig medføre både irriteret og trætte øjne, og ikke mindste hovedpine – og i værste fald migræne. En del af den rette kontorbelysning er blandt andet at benytte sig af LED pærer. Ved at vælge den perfekte LED kontorbelysning er man nemlig med til at forebygge de ovenstående skavanker.

LED pærer er kendt for sine energibesparende faktorer. Det både skåner miljøet og pengepungen – hvilket selvfølgelig vil komme både den ansatte og virksomheden til gode, da der på denne måde vil være råd til andre former for frynsegoder.

Derudover har LED pæren også længere levetid end de gode gamle glødepærer. Dette er blot endnu en besparelse, da man ikke skal ud at købe nye pærer i tide og utide, men i stedet kan nøjes med at koncentrere sig om sit arbejde.

Lyset har generelt en stor betydning for os mennesker. Det er derfor også vigtigt, at vi får vitaminer fra sollyset, hvilket kan være svært at modtage i vinterhalvåret, da man ikke ser solen lige så tit, som man gør om sommeren. Når man vælger at investere i de helt rigtige LED lamper får man både et smart design, samtidig med at man kommer tættere på naturligt lys, i forhold til hvis man brugte de gammeldags glødepærer.

Vælger man en skrivebordslampe, er det dog utrolig vigtigt, at den har den helt rigtige placering på skrivebordet. Den skal nemlig være placeret, så lyset kommer fra siden, samtidig med at lyset skal komme fra under øjenhøjde. Hvis lampen ikke bliver placeret således, kan det nemlig medføre migræne.

SunFlux ApS

Naverland 15

2600 Glostrup