Gør ordentligt rent efter håndværkerbesøg

Hvis du har haft håndværkere til at lave noget arbejde i hjemmet eller i din bygning, kan der godt trænge til at blive gjort rent efterfølgende. Selvom håndværkerne reelt er forpligtigede til at gøre rent efter sig, er de ikke professionelle rengøringsfolk, og derfor kan det være nødvendigt at få gjort grundigt rent bagefter. Hvis du har fået lavet noget arbejde på et større område som en kontorbygning, butik eller lagerhal, kan det godt betale sig at investere i en omgang erhvervsrengøring, der kan få gjort grundigt rent og som benytter professionelle rengøringsfolk. Det sikrer, at rengøringen har det nødvendige niveau, når området skal tages i brug igen bagefter.

Hvis du skal foretage rengøring efter håndværkere i hjemmet, kan der være mange former for rengøring, så her handler det om, hvor stort arealet er, og hvor meget du selv kan overkomme.

 

Fokusområder for slutrengøring

Hvad er de typiske områder, der skal gøres grundigt rent efter håndværkerbesøg? Der kan være tale om alt fra trappevask, vinduespudsning og afrensning af vinduer. Det kan også være rengøring efter en større flytning af møbler og andet inventar, gulvvask, aftørring af støv og fjernelse af puds eller rester efter træspåner i forbindelse med for eksempel afhøvling af gulve.

Hvorvidt du har behov for særlig rengøring handler selvfølgelig om, hvilken type arbejde der er blevet udført. Mindre opgaver kan du ofte godt selv klare eller lade dit sædvanlige rengøringspersonale håndtere. Det er bare ikke alle rengøringsfirmaer, der har kapacitet til de former for grovere rengøring, som kan være påkrævet efter håndværkerne er færdige.

 

Derfor er professionel rengøring en god idé

Uanset hvor omhyggelige dine håndværkere er med at gøre rent efter sig, vil de ikke have samme ekspertise, når det gælder rengøring som professionelle rengøringsfolk. De små detaljer som pletter og støv vil være nemme at overse, og hvis det drejer sig om erhvervslokaler, vil du ikke selv have kapacitet til at foretage en ordentlig slutrengøring. Så hvorfor ikke lade erfarne folk stå for opgaven?

Når det drejer sig om større renoveringsopgaver eller byggeprojekter, vil det ofte være til fordel for et byggefirma at alliere sig med et professionelt rengøringshold. På den måde kan håndværkerne koncentrere sig om deres egentlige arbejde, mens rengøringsfolkene kan stå for rengøring af byggeområdet både undervejs og efterfølgende, når arbejdet er helt slut. Det endelige rengøringsarbejde kan også minimeres ved at lade rengøringsfolkene gøre rent i skurvogne og midlertidige toiletter, som håndværkerne bruger under længerevarende projekter.

Professionel Erhvervsrengøring A/S

Vodroffsvej 38

1900 Frederiksberg C

33 25 62 56