Find den rette cykel for dig

Umiddelbart lyder det som en nem proces – du vil have en ny cykel. Sådan én med to hjul, med et styr og to pedaler. Måske med en bagagebærer og en cykelkurv. Og du har sikkert også en yndlingsfarve, som du gerne vil have cyklen i.

Så enkelt er der dog sjældent noget, der er – og det er også tilfældet, når du skal have ny cykel. Når du skal købe en ny cykel er der mange overvejelser, du bør gøre dig. Hvis du bor i hovedstadsområdet bør du derfor altid gå til en lokal, professionel virksomhed, som forhandler cykler i Valby eller det område, der er mest praktisk for dig. Sammen kan I finde den bedste løsning, som opfylder dine behov.

Find den rette cykel for dig

Det vigtigste for dig at overveje er, hvordan du vil bruge din cykel. Altså – er det til bykørsel, for eksempel til og fra arbejde, skole eller studie, hvor der er mange lyskryds og sving? Er det til længere strækninger, for eksempel på landeveje, hvor hastigheden bliver højere? Eller skal du bruge cyklen til motion – og i så fald, er der så tale om landevejskørsel eller kørsel i naturen? Alt dette har betydning for, hvilken type dæk, gear og bremser, din nye cykel skal have, og det kan være vanskeligt at navigere rundt mellem de mange muligheder alene.

Det kan også være, at en el-cykel er det helt rigtige for dig. Hvis du for eksempel skal køre op ad mange bakker og stigninger på din vej, kan el-cyklens motorkraft måske være forskellen på, om du tager cyklen eller giver op på forhånd og tager offentlig transport. Hvis du har problemer med dine led eller andre fysiske skavanker, kan el-cyklen også være den helt rigtige løsning for dig – men i så fald er det vigtigt, at du får grundig vejledning af din cykelforhandler før du køber.

Hvis din cykel skal være meget robust og holdbar, er det en god idé at investere et større beløb i den, så du kan få lige præcis dét, du har brug for. Skal du derimod bare have en cykel, som du kan bruge en gang i mellem efter behov, behøver du måske ikke investere så meget på den. Alt det og meget mere vil din cykelhandler i Valby eller omegn kunne vejlede dig om, så du ikke ender med at foretage et køb, som du i værste fald kan komme til at fortryde.

Cykel-X-Perten Valby
Valby Langgade 30
2500 Valby
Tlf. 36 16 35 33