Skal du have opmålt et stykke jord, få overblik over et bestemt område, eller måske have foretaget landmålinger til et byggeprojekt? Et luftfoto er effektivt til at give overblik, og derfor bliver de ofte brugt i forbindelse med byggeri og anlægsprojekter, ligesom de er velegnede, når man skal præsentere nye byggeprojekter eller ideer til projekter. I dag er den ubetinget nemmeste metode til at få lavet luftfotos at benytte droner.Continue reading

Dine ansatte er altafgørende for din virksomhed. Det er derfor meget vigtigt, at alle ansatte får den behandling, de fortjener.

De ansattes rettigheder

I forbindelse med ansættelse i alle former for virksomheder følger der forskellige rettigheder med. Disse rettigheder gælder også som forpligtelser, som den ansatte laver over for den pågældende virksomhed. Et gensidigt samarbejde opstår, hvor der skal være retfærdige retningslinjer for begge parter. Der er mange rettigheder, som skal overholdes i forhold til ansættelse af ansatte i virksomheder, og det kan derfor være svært at holde styr på de mange aspekter. Til at håndtere de mange rettigheder og eventuelle overenskomster kan der fås simpel og præcis personalejuridisk rådgivning, så rettighederne står helt klart. Det muligt at få ekstern juridisk hjælp til at opsætte retningslinjerne, hvis der ikke allerede er jurister i virksomheden med viden inden for personalejura.

personaleafdeling

Gør oplysninger lettilgængelige

Et juridisk sprog med paragraffer kan være svære at overskue for personer, som ikke har en juridisk baggrund. For at gøre oplysningerne om rettighederne så let tilgængelige som muligt, kan der udarbejdes en specialtilpasset personalehåndbog til hver enkelt virksomhed. Personalehåndbogen vil indeholde alle rettigheder i et letforståeligt sprog, så der ikke opstår misforståelser. Det er en fordel for både ansatte og virksomheden selv at have denne håndborg, da der altid kan refereres til personalehåndbogen i tilfælde af behov.

Udvikling af virksomhedens ansatte

Præcise retningslinjer i en personalehåndbog sikrer, at de generelle retningslinjer for de ansattes behandling er på plads. Det er dog muligt at give de ansatte endnu bedre behandling gennem eksempelvis medarbejderudvikling, hvilket kan hjælpe nye ansatte såvel som ansatte gennem mange år. Med et introduktionskursus er det muligt at hjælpe nye ansatte godt på vej. Her vil den personalejuridiske rådgivning også hjælpe til med tilrettelæggelse af et grundigt introduktionskursus, så den nyansatte får en god velkomst. Det er dog ikke kun de nyansatte, som bør tilbydes specielle kurser. Det er også muligt at modtage rådgivning om planlægning af karriere samt hjælp til udvikling af nuværende ansatte. Det er vigtigt at skabe gode forudsætninger for alle virksomhedens ansatte, så de ønsker at blive i virksomheden og udføre et ordentligt stykke arbejde. Gennem samtaler og efteruddannelse er det muligt at få rådgivet hver enkelte ansat om muligheder for udvikling i arbejdet. Med dialog om nuværende arbejdsopgaver og mulighed for videreudvikling øges de ansattes tilfredshed. Alle disse forløb kan planlægges gennem den personalejuridiske rådgivning, så alle ansatte får den rette behandling.

Personaleafdelingen ApS
Sct. Peder Stræde 1, 1. sal.
4000 Roskilde
70 23 38 38

 

Vores frisurer kan i mange tilfælde være med til at vise vores personlighed – den kan være blød og feminin, den kan være kantet og maskulin – og alt indimellem. For nogle mennesker er det blot vigtigt at få klippet spidser en gang imellem, mens det for andre kan være et eventyr at skulle begive sig ud i at finde en ny frisure.

Og man kan sige meget med sin frisure. Der findes et væld af moderne frisurer, der kan skabe fornyelse til dit udseende. Hvis du søger forandring, kan det være en god idé at rådføre sig hos en anerkendt frisør i fx Farum, som er uddannet i at finde den rette frisure ud fra dine ansigtstræk og hovedform. Ligeledes er det ikke helt ligegyldigt, hvordan din hårstruktur er, når man skal finde en frisure, der passer til dig. Ofte fungerer det rigtig godt, hvis du selv kommer med et ønske og derefter spørger frisøren ind til, hvad hun ville anbefale dig. Et kompromis mellem dine ønsker og hendes faglige viden samt et realistisk indblik i, hvordan slutresultatet vil blive, giver altid de mest tilfredse kunder.

Sundt hår

Sundt hår – først og fremmest

Fælles for de fleste af os er dog, at vi gerne vil have sundt hår, der ikke ser slidt og trist ud. Hår der ikke har fået den rette pleje, kan ofte gøre, at man ser mere uoplagt ud og træt – noget de fleste af os helst vil undgå. Og det er heldigvis muligt at få et sundt og velplejet hår uanset hvilken frisure du bærer.

Er dit hår blevet mat på grund af brugen af hårtørrer, glattejern, krøllejern eller farvninger kan det være en god investering at få foretaget en dybdegående kur hos en professionel frisør i Holte eller omegn. Der findes mange produkter på markedet, der lover skinnende, sundt hår, men de færreste af dem lever op til deres løfter.

Vil du være sikker på, at du får en behandling, der giver synlige resultater og samtidig styrker dit hår fremadrettet, anbefaler de fleste frisører at kigge forbi en salon, der har produkter med tydelig effekt – der kan gøre dit hår skinnende blankt og sundt helt ned til spidserne.

Stender
Farum Bytorv 34
3520 Farum
44 95 61 18

Sælgere lægger ofte deres bolig ud til en højere pris end de forventer at få for den. Hvilken pris der er den rigtige, er så op til dig at finde ud af. Du kan alliere dig med en købermægler, hvis du er usikker på, hvilken pris du vil byde på en bolig, eller du kan prøve dig frem. Rådgivning koster selvfølgelig penge, men ofte en er en købermægler en god investering i en forhandlingssituation.

Forhandling af pris ved boligkøb

1: Hvad koster lignende huse i området?

Det første du bør gøre, hvis du vil forhandle prisen selv, er at kigge på hele området du søger bolig i. Hvad koster huse i området? Hvilken stand er de i? Hvor meget land er der til dem? Find ud af hvad du får i de forskellige huse, og find frem til en pris du synes er passende, til det hus du gerne vil købe. Brug gerne informationen om hvilke huse du ellers kan få i området, til at forhandle prisen med. Hvis du kan finde information om hvilken pris huset er handlet til tidligere, er dette også en stor fordel. Er du i gang med at købe en lejlighed, kan du med fordel se på hvad de andre lejligheder koster, og hvilke installationer der er blevet renoveret etc.

2: Hvad er den generelle kvadratmeterpris i området?

Kvadratmeterprisen bliver brugt til at sammenligne prisen per kvadratmeter, frem for at sammenligne prisen på hele boligen. Dette er praktisk hvis man kigger på boliger i Nordsjælland, men også i eksempelvis Holbæk. Her giver det ingen mening at sammenligne hele huset i Holbæk med hele huset i Nordsjælland, da det første sandsynligvis vil være langt større end det andet. Beliggenheden er en stor faktor, og den gør at kvadratmeterprisen i Nordsjælland er langt højere (sandsynligvis over 25.000 /m2) end den er i Holbæk (under 10.000/m2). Man kan med andre ord få langt mere bolig for pengene i Holbæk, men der er en chance for at man hellere vil bo småt i Gentofte. Find ud af hvad den gennemsnitlige kvadratmeterpris er i det område du kigger i, og sammenlign kun med denne. Hvis husets kvadratmeterpris er sat højt er det et godt sted at gå ind og forhandle, men du kan ikke forhandle prisen på et hus i Gentofte op mod prisen på et hus i Holbæk. Dette er blandt andet en af de services du får hvis du investerer i køberrådgivning.

Købersmægler.dk
Søndersøvej 27
2820 Gentofte
52 80 20 00