Smertevenlig behandling

Når mange frygter tandlægen, skyldes det ofte frygt for, at behandlingen skal gøre ondt. Det er ganske forståeligt, for hvem har lyst til at sætte sig rette i tandlægestolen velvidende, at der venter en seance af smerter og ubehag.

Heldigvis hører smertefulde besøg hos tandlægen fortiden til. I dag gør moderne teknologi det muligt at lave udstyr, instrumenter og behandlingsformer, som gør et besøg hos tandlægen stort set smertefrit.Continue reading

Er din bil ikke, hvad den har været? Eller kører du så mange kilometer på lande- og motorvejene, at du trænger til at genfinde glæden ved at køre bil?

Så bør du overveje mulighederne for at få foretaget mærkbar chiptuning af din bil.

Chiptuning af bil

Få det optimale ud af din bil

Et vigtigt element i tuning af din bil er at sikre, at tuningen foregår på synsgodkendt og sikker vis. Alt dette er du sikret i den nyeste teknologi inden for PowerControl, som er udviklet til at give en solid og mærkbar forbedring af ydeevnen i din bil. Chiptuning er således tuning med ansvar, da du kan være sikker på, at chiptuningen aldrig vil skade motoren i din bil.

Ved chiptuning med PowerControl får du både en tydelig effekt allerede fra første tryk på speederen og en mere kraftfuld motor, der vil få enhver persons køreglæde til at vokse fra første møde. I tillæg til forøgelse af hestekræfterne optimeres din bils computer ligeledes, således at brændstoffet anvendes på så effektiv vis som muligt. Til gavn for både dig og miljøet.

Og du kan være sikker på, at din fornyede køreglæde holder ved.

På baggrund af tyve års erfaring med tuning af biler har PowerControl set dagens lys. PowerControl er udviklet specifikt til hver enkelt bilmodel, kræver blot simpel installation og der gives hele to års garanti på motor, motorstyring og transmission. Med andre ord; der er ingen bagside af medaljen.

Alt i alt er chiptuning således en pålidelig og sikker måde at forny din køreglæde for bestandigt!

Chiptuning og PedalBox går hånd i hånd

Chiptuning er den perfekte løsning, når du ønsker at forene den nyeste teknologi med gedigen, tysk kvalitet. Der opnås ganske enkelt en formidabel helhed karakteriseret ved flere kræfter i din bil. Men mulighederne for fornyelse af din køreglæde stopper ikke her.

Hos CT Denmark får du den perfekte motoroptimering ved at kombinere tuning-boksen med en helt ny PedalBox.

Med installation af en PedalBox – et elektronisk kabel tilkoblet speederen – får du op til 10 % bedre acceleration! Dette opnås gennem tre forskellige indstillinger, henholdsvis SPORT, SPORT Plus og CITY, som alle giver dig mulighed for at justere bilens reaktionsevne på speederen og samtidig tilpasse accelerationen til enhver trafiksituation.

Kombinationen giver dig den optimale kombination af acceleration og fart; akkurat hvad du behøver for at forny din køreglæde!
CT Denmark
Nyholms Allé 45
2610 Rødovre
28 10 10 09

Du står og skal holde en fest. Du har din gæsteliste, og du har sendt invitationerne ud. Du har hyret et cateringfirma, og bestilt alt den rigtige mad til gæsterne. Men der mangler én ting: Musik.

Skal du holde en rigtig god fest, skal der selvfølgelig være masser af god musik til. Nogle vælger at hyre et band til at komme og spille, og selvom det er også kan være en god løsning, vil det som regel kun være én slags musik der bliver spillet, hvilket jo er en skam, hvis man ønsker at danse hele natten til alle gæsternes forskellige yndlingsmusik. Nogle vælger også selv at stå for musikken, men så skal man til at kæmpe med lange spillelister og ønsker fra gæsterne, om hvad for noget musik de vil høre. I stedet for at hyre et band, og høre det samme musik hele aften, og i stedet for selv at stå for alt besværet med de lange spillelister, så kan du i stedet vælge at booke et professionelt mobildiskotek til din næste fest. 

Mobildiskotek

Ved at booke et mobildiskotek videregiver du en opgave, du måske ikke selv har lyst til at stå for, til professionelle DJ’s. Derudover vil der være mulighed for, at der kan blive spillet noget for enhver smag! Når du ringer og bestiller, kan du fortælle hvilken slags fest du skal holde, og hvad for noget musik dine gæster normalt gerne vil høre, og så står mobildiskoteket for resten. Er det en temafest du skal holde, som for eksempel en julefrokost, kan du også sige dette, da de helt sikkert allerede har nogle spillelister med musik, der egner sig specielt godt til sådan et arrangement.

Endnu en bonus ved et mobildiskotek er, at du ikke selv skal stå for lydanlæg og lys. Det vil derfor sige, at når du hyrer et mobildiskotek, så er det hele inkluderet i prisen. At de også leverer lys til festen, gør at der bliver den helt rigtige stemning og atmosfære i rummet, og at dine gæster hurtigt får fornemmelsen af, at de rent faktisk opholder sig på et diskotek.

Står du måske og skal arrangere en gymnasiefest, kan det også være en god idé at booke en dygtig og erfaren DJ til at sætte gang i festen. Forskellen på en DJ og et mobildiskotek er blot, at et mobildiskotek selv har alt med, hvorimod at man hvis man booker en DJ, skal man som regel selv anskaffe alt udstyret. Nogle gange har de deres egen mixerpult med, men det er ikke altid, så husk endelig at spørge efter det, hvis du ringer og booker en DJ.

INMUSIC
Skanderborg 8660
Adelgade 102A
29 92 20 90

Hvad er den bedste måde at stable sit brænde på? Det er altid vigtigt at sørge for, at dit brænde er af god kvalitet, når du skal bruge det til din pejs eller brændeovn. Det giver nemlig en langt bedre forbrænding, og kan desuden minimere udledelsen af sod og partikler, der soder skorstenen til og er dårlige for helbredet. En ting er brugen af træpiller eller briketter for at gøre det nemmere at tænde op, men du har også brug for ’rigtigt’ brænde, det vil sige træ, der er hugget eller savet af en træstamme og af en stor nok størrelse til at kunne holde liv i brændeovnens bål i et stykke tid. Mange danskere bruger dog for store stykker brænde, så du kan med fordel kløve dine store træstykker, inden du stabler dem, for at give dem en bedre størrelse. Den ideelle diameter for brænde er 5-6 cm tyk.

Stor stabling af brænde

Træet skal være tørt
Der er en god grund til at du skal stable dit brænde. En ting er, at du ofte ikke kan nå at brænde det hele af på én gang, men faktisk bør du aldrig tænde op med træ, der nyligt er blevet fældet. Den slags træ er nemlig for vådt til at egne sig til brænde lige med det samme, og du bør altid tænde op med tørt brænde for at sikre en ordentlig og holdbar ild i pejsen eller brændeovnen. Når træ lige er blevet fældet, har det typisk en fugtighed på 50%, det vil sige at der er 50% vand i træet, og det gør det meget uegnet til at tænde op med.

Brænde bør have en fugtighed på omkring eller under 18%, før det egner sig til optænding. Derfor er det vigtigt, at det bliver stablet, for det giver brændet mulighed for at tørre. Hvis du køber brænde frem for at fælde det selv, kan du regne med, at det billigste brænde er fugtigere og nyligt fældet i forhold til tørt brænde, som netop koster mere. Det betyder dog bare, at du selv skal stable det og lade det ligge, så det kan tørre. Det tager mindst et år, gerne halvandet til to år, hvis du har stablet det udendørs.

Hvis du har et tørt skur, er det ideelt til at opbevare brænde. Det skal nok tørre, stort set lige meget hvordan du stabler det. Derimod er det en skidt idé at lægge det i kælderen, da det er dårligt for dit indeklima. Brændet tørrer ved hjælp af luft, så når du stabler brændet, skal du sørge for, at luften frit kan cirkulere mellem træstykkerne. Lad ikke brændet røre jorden direkte, men læg for eksempel en palle eller savsmuld under, sådan så træstykkerne ikke rører selve jorden.

Du kan derefter stable brændet, som du vil, bare sørg for, at der er minimum 15 cm mellem hver enkelt række, så luften kan komme ind imellem dem. Jo flere gange, brændet er kløvet og fri for bark, jo hurtigere tørrer det. Hvis du ikke kan lægge brændet i et skur eller under et halvtag, kan du godt opbevare det under åben himmel, bare sørg for, at træstykkernes barkside vender øverst, og dæk gerne oversiden af bunken med en presenning for at beskytte det mod regn – bare sørg for at holde siderne fri, så luften kan nå ind og tørre træet.

Dalmose Brænde ApS
Huginsvej 12
Ringsted 4100
32 13 33 73

.

En årsopgørelse benyttes til at få overblik over, hvad der skal betales i skat. Det er vigtigt, at årsopgørelsen er udarbejdet korrekt, da der ellers er risiko for, at der ikke er blevet betalt nok i skat, og beløbet i stedet skal tilbagebetales på et senere tidspunkt. At have betalt for lidt i skat kan give store problemer, da der pludselig skal betales en uforventet udgift, som kan vælte hele virksomhedes budget.

Årsregnskab

Sådan holdes der styr på årsregnskabet

Det er muligt selv at udarbejde private og erhvervsmæssige årsregnskaber på internettet, men der er mange økonomiske faktorer, der skal oplyses om. Af den grund vælger mange private personer og virksomheder at benytte sig af en revisor, som kan udarbejde korrekte årsregnskaber. Revisoren vil sørge for at udarbejde regnskaber efter alle gældende love på området, så alt stemmer. Der er derfor styr på regnskaberne, så der ikke er mangelfulde områder, hvor der kan opstår problemer med skat. Årsregnskabet kan derfor trygt overlades til en personlig revisor fra Nordsjælland, som kan hjælpe med alle økonomiske aspekter alt efter ønske og behov.

Bogføring til virksomheder                                     

Der skal være styr over økonomien før revisoren er i stand til at udarbejde årsregnskaber for små og store virksomheder. I den forbindelse er det oplagt at få revisoren til at bogføre, så der altid er styr på alle indtægter og udgifter. Det kræver, at der bogføres korrekt, hvilket blandt andet består af registrering af bilag, betaling til leverandører, modtagelse af indbetalinger fra kunder og afregning af moms. Alle disse regnskaber skal være udarbejdet korrekt, da årsregnskabet ellers ikke vil stemme overens. Det er af den grund oplagt at få revisoren til at kombinere bogføring og udarbejdelse af årsregnskabet, da disse to aspekter er i tæt sammenhæng.

Mulighed for økonomiforbedring

Med styr på økonomien skabes et godt overblik over virksomhedens økonomiske tilstand, hvilket skaber mulighed for, at den rådgivende revisor fra Hillerød kan forbedre og optimere virksomhedens økonomi. Revisoren kan hjælpe med at planlægge budgettet med henblik på optimering af virksomheden. Revisorens store indblik i økonomien kan netop udnyttes til at få forbedret økonomien, så virksomheden kan opnå en positiv vækst. Det giver også plads til, at virksomhedens medarbejdere kan bevare fokus på virksomhedens kerneværdier. Revisorens grad af indflydelse kan tilpasses til hver enkelte situation, så det foregår på virksomhedens præmisser. Uanset hvor meget revisoren skal hjælpe med, så vil revisoren sikre, at alle regnskaber stemmer, så der ikke opstår økonomiske problemer på grund af mangelfulde områder.

 

Mercantor ApS

Slotsgade 53, 2. sal

3400 Hillerød

70 28 10 14

 

 

 

 

Det er ingen hemmelighed, at det kan være en jungle at finde rundt i de forskellige låntyper til forskellige former for finansiering. Men ikke desto mindre er stor indsigt og rigtige beslutninger en forudsætning for, at du vil få mest muligt ud af dine penge.

Hos Fairkredit finder du et stort netværk af professionelle långivere, som gratis og uforpligtende kan forsyne dig med lånetilbud. Her kan du med andre ord få god og sikker boligfinansiering til markedets bedste og mest fordelagtige priser!

Lån

Sådan tackler du lånemarkedets udfordringer

Et fastforrentet lån, et variabelt forrentet lån eller et variabelt forrentet lån med renteloft. Hvad er bedst? Der er mange typer at vælge imellem, og der er mindst lige så mange fordele og ulemper ved dem alle sammen.

Står du som førstegangslåner og føler dig udfordret af de mange valgmuligheder, som kan synes uigennemskuelige, er der én vigtig ting, som altid er god at have i baghovedet. Behovet for lån er forskellige, og derfor er det vigtigt, at du finder netop det lån, der passer bedst til dine behov.

En sikker vej til at skabe en nem og overskuelig låneproces er ved at benytte Fairkredits effektive låneberegner til boliglån. Låneberegneren er en stor hjælp til at få overblik over den månedlige ydelse, som du kan forvente at få med hjælp fra Fairkredit. Ved brug af låneberegneren kan du se, hvilket lån du kan forvente at få gennem Fairkredit, og dermed komme tættere på at gøre drømme til virkelighed.

Få råd og vejledning hos en økonomisk rådgiver

Er du trods ihærdige forsøg på at finde ud af hvilket lån, der passer bedst til din situation, stadig usikker på, hvad du skal vælge, kan der være mange fordele i at søge råd og vejledning hos en økonomisk rådgiver.

En økonomisk rådgiver er nemlig ikke alene i stand til at finde frem til den type lån, der er mest hensigtsmæssig for dig, en økonomisk rådgiver kan i sidste ende også spare dig for mange penge på et forkert lån.

Det kan være en fordel at indhente flere tilbud på finansiering. Den store og hårde konkurrence mellem banker og realkreditinstitutter gør nemlig, at det er muligt at opnå besparelser ved blot at gøre långivere opmærksomme på andre tilbud. Indhentning af forskellige finansieringstilbud kan således sikre dig det bedste lån til de bedste vilkår.
FairKredit
Porcelænshaven 26, 2. sal
2000 Frederiksberg
70 27 27 26