firmaevent

I København er der rige muligheder, når det drejer sig om firmaevents. Og lige netop events for firmaet kan være en fordel at investere i for din forretning. Teambuildingøvelser og medarbejderarrangementer i København kan nemlig give et nyt syn på forældede metoder og tankemønstre på arbejdspladsen. De kan benyttes som isbrydende metoder, men også til at ruste et kollektiv sammen i helt andre rammer end de almindelige.

Herunder giver vi dig tre bud på, hvilke aktiviteter din arbejdsplads kan få gavn af.Continue reading

Find nye medarbejdere

I de fleste virksomheder gælder det, at nogle perioder er mere travle end andre. Det kan skyldes store ordrer, at fastansatte medarbejdere har taget orlov eller travlhed i virksomheden grundet sæsonmæssige forskelligheder.

Uanset hvad årsagen er til, at du er på udkig efter nye medarbejdere til ansættelse i en kortere eller længere periode, er der gode muligheder for professionel rekruttering i København, hvor du kan vide dig sikker på, at det bedste match mellem individuelle kompetencer og din virksomheds behov findes.Continue reading

portrætbillede

Det er en kunst at tage et godt portrætfotografi. Uanset om man skal bruge et portræt i privat- eller erhvervssammenhæng, ønsker man naturligvis et portræt, der fremhæver de bedste sider af modellen. Derfor er det vigtigt med en fotograf, der forstår at finde de bedste træk frem i modellen og portrættere dem tydeligt. Det er ikke så let som det måske lyder. Enhver kan tage et portrætbillede, det kræver blot et kamera, og sociale medier som Facebook svømmer over af billeder, som folk har taget af deres nærmeste. Det er bare de færreste, der kan tage et virkelig godt billede, et af dem man har lyst til at hænge op derhjemme eller bruge på sin hjemmeside. I professionelle sammenhænge bliver det mere og mere almindeligt at bruge portrætbilleder af sig selv eller af medarbejderne, og her dur det ikke med et uskarpt eller rystet billede, et billede hvor man står til en fest med en øl i hånden, eller fjollede billeder hvor man skærer grimasser. Et professionelt portrætbillede er derimod taget i godt lys fra en vinkel, der får modellen til at fremstå som den bedste version af sig selv.Continue reading

Frisurer

Hvis du er træt af din gamle frisure, er det på tide at skifte den ud – men hvor finder du inspirationen henne? Der er mange steder at søge, og heldigvis er der med internettet hjælp at hente, det gælder bare om at vide, hvor man skal lede.

Blogs om skønhed og hår

Mange blogger i dag om deres interesser, og her er meget inspiration at hente fra især yngre, kvindelige bloggere, der skriver om mode og skønhed. De har nemlig ofte fingeren på pulsen, når det gælder nye trends, og du vil kunne finde blogs, der i høj grad, eller udelukkende, handler om skønhed og hår. Ofte vil bloggernes indlæg handler om dels hårpleje, dels nye frisurer, både dem man selv kan lave ved at være lidt fiks på fingrene og sætte håret, dels trends inden for klip og farve. Ofte vil bloggernes indlæg være krydret med billeder, så du selv kan se, om frisuren vil være noget for dig. Husk dog, at det ikke er alle frisurer, der passer til alle hovedformer.

Magasiner

Der er en del inspiration at hente i modeblade. Her vil der ofte være temaer med månedens trends inden for nye frisurer, ligesom du kan finde inspiration ved at se, hvilken slags frisure modellerne på modebillederne bærer. Find et par frisurer du kan lide, sammenlign dem og overvej, om den eller de frisurer, du bedst kan lide, reelt set vil klæde dig. Du kan også finde inspiration ved at kigge på billeder af de kendtes frisurer, da de ofte er de første til at benytte nye trends inden for mode og skønhed. Her kan det være en god idé at søge på nettet efter for eksempel kendisser, der ligner dig lidt, og hvis stil du generelt godt kan lide – det vil ofte være den bedste inspirationskilde, hvis du søger en rollemodel.

Hos frisøren

Hvis du vil have umiddelbar inspiration parret med en eksperts vurdering af, hvilken ny frisure der vil klæde dig, bør du gå til frisøren. Bor du i Jylland, vil du kunne finde dygtige frisører omkring Aarhus såvel som i resten af Jylland, der har fingeren på, hvad der rører sig og kan hjælpe dig med en ny frisure. For eksempel finder du frisører i Hinnerup og Hadsten, der kan vejlede dig til, hvordan din næste frisure bør se ud. Fordelen ved at gå direkte til frisøren er naturligvis, at du så med det samme kan få lavet nyt hår, så snart du har besluttet dig for, hvordan frisuren skal se ud.

Frisør Christian Montez

Søndergade 21

Hinnerup 8382

82 19 43 06

 

Revisor bogføring

Når der skal laves bogføring, er der mange elementer at holde styr på. For kravene til bogføring er mange: Alle transaktioner skal registreres, rettelser i regnskabsmaterialet skal kunne dokumenteres, og der er krav om, at regnskabsmaterialet skal opbevares i en længere periode.

Men til trods for at bogføring kan synes en kende omstændigt, er det ikke desto mindre en betydelig del af det at være en erhvervsdrivende virksomhed.

For at en virksomhed kan fungere optimalt, er det en nødvendighed at bogføre. Når der bogføres, holdes der styr på regnskabet, og bogføring er således en præmis for at have kontrol over en virksomheds værdi.

Og vigtigheden af korrekt bogføring kan ikke undervurderes. Er der ikke styr på virksomhedsregnskaberne, vil der være uorden i bogføringen, hvilket kan have en negativ udslagsgivende effekt i eksempelvis situationer, hvor der er et ønske om at låne penge i banken.

Desuden skal bogføring naturligvis ske i fuldstændig overensstemmelse med lovgivningen.

Hvad indbefatter professionel bogføring?

I mangel på tid, lyst og overskud vælger mange at få en revisor til at stå for virksomhedens bogføring.

Når ansvaret for bogføring overdrages til en professionel, sørges der naturligvis for, at såvel moms og lønafgift samt indberetningen heraf udføres til punkt og prikke.

Professionel bogføring indbefatter desuden bankafstemning, indtastning/scanning af bilag, indberetning af løn og udarbejdelse af balance. Derudover er der adskillige flere bagføringsopgaver, som afhænger af den enkelte virksomhed og dennes behov.

Men mange af disse opgaver er mulige at overtage for den individuelle erhvervsdrivende.

Kom selv i gang med bogføringen

Har du været vant til at få foretaget professionel bogføring, kan det være en stor mundfuld pludselig selv at skulle overtage hele arbejdet. Er opgaverne mange men overskuddet til selv at foretage bogføring på et lille sted, kan det være en stor hjælp at få professionel starthjælp til bogføringen.

Du kan få hjælp til bogføring med en revisor nær Lyngby, som med udgangspunkt i sin store og brede viden om økonomi, kan guide og hjælpe dig til at beherske de forskellige værktøjer, der er en nødvendighed for selv at styre bogføringen.

Starthjælpen indbefatter – udover grundig samtale – muligheden for fortsat at lade uddannede revisorer står for den mere omfangsrige og tidskrævende del af bogføring, mens du selv udvikler dine kompetencer. Du kan således selv stå for en del af bogføringen, hvormed din flair for denne type arbejde udvikles, samtidig med at visse dele fortsat foretages professionelt.

Schyberg Lykke Registreret Revisionsanpartsselskab
Bymidten 80
Værløse 3500
70 26 26 83

Botox er blandt de skønhedsbehandlinger, som kan gøre en stor forskel uden behov for et kirurgisk indgreb. Botox består af et muskelafslappende stof, hvilket blandt andet kan bruges til blive fri for rynker under øjnene og i ansigtet, så huden bliver strammet op.

botox-behandling

Et uskadeligt stof

Botox er ikke farligt. Stoffet er uskadeligt, da stoffet med tiden vil blive nedbrudt og fjernet fra kroppen uden at efterlade bivirkninger. Der er en succesrate på næsten 100%, men i under 1% af tilfælde kan botox skabe en uønsket effekt, hvor botoxen indføres forkert. I de tilfælde er der eksempelvis tale om spændingshovedpine, forstyrrelser af synet, tørre øjne eller et hængende eller hævet øjenbryn. Det tager omkring tre til seks måneder for kroppen at få nedbrudt stoffet fuldstændigt. De uønskede effekter vil derfor gradvist aftage i takt med, at effekten fra botoxen nedbrydes. Der vil derfor kun være kortvarige uønskede effekter, som hurtigt vil aftage igen.

Selve behandlingen varer under en halv time og kan knapt mærkes grundet de meget små nåle. Behandlingen kan kortvarigt skabe smerte i de områder, hvor botoxen bliver indført. Blå mærker og ømhed kan opstå, hvilket også er en typisk medfølge ved andre behandlingstyper, som minder om botox. Ømhed og andre irritationer fra behandlingen vil aftage efter få dage. Der er derfor intet farligt ved at benytte botox.

Gavnlige effekter

Botox har flere gavnlige effekter, inden kroppen nedbryder og udskiller stoffet. Det muskelafslappende stof er i stand til at påvirke nerveimpulserne i musklerne i det område, hvor der ønskes en effekt. Det er muligt at hæmme nerveimpulserne, så signalerne ikke videreføres til musklerne. Det vil medføre afslappede muskler, hvor huden bedre kan glatte sig ud over musklen. Denne effekt kan skabes på de områder, hvor der er behov for det. Det er typisk behov for botox omkring øjnene og omkring munden, så huden kan blive glattet ud og blive fri for rynker.

Varighed af effekt

Det tager en til to dage før hele effekten fra botoxen kan opleves. Det skyldes, at huden skal have lidt tid at glatte sig ud efter behandlingen, hvor processen bliver aktiveret. Det vil herefter være muligt at have gavn af behandlingen i tre til seks måneder, da stoffet herefter nedbrydes. Det er muligt at gentage behandlingen, hvis der ønskes en længerevarende effekt. For at få den største effekt ud af behandlingen er det muligt at kombinere restylane med botox i København, hvor denne kombination tilpasses unikt til rynkerne og fugerne i ansigtet. Restylane i kombination med botox er gavnligt til at opnå en længerevarende effekt, så resultatet bevares i endnu længere tid. Restylane er ligesom botox heller ikke et farligt stof, og de samme forudsætninger er gældende for restylane. Det er derfor muligt at slippe af med rynker og fuger i ansigtet med stor tryghed.

Regenclinic

Palægade 7

København K 1261

60126137

Teambuilding

Selvom man er voksen, er der ingen grund til at stoppe med at lege. Leg er sjovt og styrker dine kreative evner, og derfor er det populært til for eksempel teambuilding og workshops i forbindelse med medarbejderudvikling. Teambuilding øvelser handler om samarbejde, og her kan leg være en god øvelse i at udvikle fællesskab og ryste medarbejderne sammen.

Byg en sæbekassebil

En god øvelse er for eksempel at lade deltagerne bygge en sæbekassebil sammen. I skal blot bruge komponenterne til en klassisk sæbekassebil. Hvis I er nok deltagere, kan I udvide legen og afholde et rally, hvor holdene dyster mod hinanden i både at bygge hver sin bil og bagefter køre ræs mod hinanden. Vinderholdet får en fin præmie, og alle har moret sig godt undervejs. Legen hjælper holdene til at udnytte de forskellige deltageres styrker, da man både har brug for nogen, der kan håndtere det helt håndværksmæssige med at sætte komponenterne rigtigt sammen til en køreklar bil, kreative evner når bilen skal udsmykkes, samt taktiske evner når der skal lægges en plan for konkurrencen.

Fordelen ved teambuilding

Teambuilding bliver mere og mere populært i virksomheder, og det tager ofte form som en slags organiseret leg, en leg med et formål. Det skyldes, at man i dag i høj grad har fået øjnene op for, at leg kan åbne et kreativt rum og gøre folk mere åbne for nye ideer og indtryk. Samtidig er det godt til at ryste folk sammen, og det er en stor fordel på arbejdspladser, hvor det er vigtigt, at medarbejderne kan samarbejde. Leg og hygge i form af teambuilding er også med til at øge trivslen på arbejdspladsen og styrke medarbejdernes tilfredshed, hvilket kan resultere i mindre stress og sygemeldinger og kan være med til at fastholde værdifulde medarbejdere.

Teambuilding med forskelligt fokus

Der findes et utal af teambuildingøvelser, hver med forskelligt formål. Der er de helt afslappede øvelser, øvelser der handler om sammenhold, øvelser der skal styrke ledelsesevner, øvelser for at styrke koordinering og taktisk tænkning, øvelser der skal forbedre kommunikationen mellem medarbejderne og så videre. Der findes øvelser til teambuilding inden for enhver tænkelige afskygning, og der findes eksperter i teambuilding, der tager ud til firmaer for at arrangere denne form for organiseret ”leg”. Flere hjemmesider specialiserer sig også i at sælge værktøjer og redskaber til teambuilding, og derfor kan det næsten være en jungle at finde rundt i de mange tilbud. Derfor kan det være en god idé at starte med helt simple øvelser, hvis man er ny inden for at arrangere teambuilding i sin virksomhed eller organisation.

 

Thorhauge ApS

Peter Svinths Vej 86

7442 Engesvang

28 92 24 09

makeupartist

Er der en rund fødselsdag, en firmafest eller en konfirmation lige rundt om hjørnet? Eller er du så heldig at have et bryllup i vente?

Uanset hvilken fest, der står for døren, er det en oplagt mulighed for at få lagt en skøn makeup af en dygtig makeup artist i Vejle, som brænder for at gøre dig klar til alle livets fester.

Med en smuk makeup vil du ikke alene imponere omverdenen; du vil også føle dig utrolig godt tilpas, hvilket er et stort skidt på vejen til at få en uforglemmelig fest!Continue reading

Mange personer har dårlige undskyldninger for at udsætte besøget hos tandlægen. Især tandlægeskræk, mangel på tid og tanken om sunde tænder er de typiske undskyldninger for at undlade at aftale en tid hos tandlægen.

Væk med de dårlige undskyldninger

Adskillige personer i alle aldre lider af tandlægeskræk, og derfor er der mange personer, som ikke får aftalt en tid til undersøgelse af tænderne. Det er dog ingen godkendt undskyldning hos tandlægen, som gerne hjælper med at mindske tandlægeskrækken. Ej heller er mangel på tid en godkendt undskyldning for at slippe uden om en tandundersøgelse, da en tandbehandling på et senere tidspunkt vil tage betydeligt længere tid. Mange personer udsætter de regelmæssige tandeftersyn på grund af tanken om, at deres tænder er sunde, da de ikke tidligere har oplevet problemer. En dag er der et begyndende tandproblem, som så ikke bliver opdaget før det er for sent og derfor kræver en større behandling. Der er derfor ingen fornuft i at have dårlige undskyldninger, da det blot gør kommende tandproblemerne endnu mere problematiske.

tandlaegebesog

Der bør derfor tages kontakt til en tandlæge, så der løbende modtages indkaldelser til regelmæssige eftersyn. Så kører indkaldelserne på automatik, så der ikke aktivt skal gøres noget for at aftale en tid hos tandlægen. Det kræver blot, at der udvælges en tandlæge til den første tandlægetid, hvor der er tre ting, som er vigtige at huske i den forbindelse.

  1. Tandlæge, som passer til behovet

Det varierer fra person til person hvilken slags tandlæge og tandlægeklinik, der foretrækkes. Nogle personer foretrækker en stor tandlægeklinik, mens andre foretrækker en mindre og lokal tandlæge, som kender hver enkelte patient godt og har fokus på de enkelte patienters behov. De fleste personer fortrækker eksempelvis at blive tilknyttet den lokale tandlæge ved Nørreport eller ved deres nærområde, så tandlægen let kan besøges til regelmæssige tandeftersyn samt til akutte situationer med tandproblemer. 

  1. Beliggenhed

Det er en stor fordel at bestille tandlægetid hos en lokal tandlæge i området. Det er en fordel for alle tandlægebesøg at have en central tandlæge nær Nørreport Station, så det er let og hurtigt at transportere sig dertil. Det fjerner problemet med det tidsmæssige aspekt i forhold til transport, så det ikke bliver en undskyldning for at undgå tandlægebesøget.

  1. Fleksible tidspunkter

En tandlæge med fleksible tidspunkter gør også processen for at bestille tid samt møde op til tandlægen langt lettere. Din første tandlægetid samt kommende tandlægetider bliver lettere at få presset ind i kalenderen, når den udvalgte tandlæge har en central beliggenhed og fleksible tidspunkter.

 

Tandlæge Peter Røgind
Frederiksborggade 4, 2.
København K, 1360
33 13 10 01