Rekrutteringsprocesser

Selv om rekruttering handler om mennesker, er det er ikke ensbetydende med, at software ikke kan være en stor hjælp i arbejdet med at finde de rette medarbejdere. For i dag findes der rekrutteringssystemer, som er skræddersyede til at lette mange af de tidskrævende og rutineprægede aspekter af rekrutteringen – og det frigiver ressourcer til at fokusere på de menneskelige egenskaber. Vi ser nærmere på en håndfuld af de nyttige funktioner, som nogle af markedets rekrutteringsprogrammer tilbyder.

Rekrutteringsprogrammer giver bedre overblik

Et digitalt rekrutteringsprogram er først og fremmest et nyttigt værktøj, der kan give bedre overblik over ansøgningerne. Måske har du selv prøvet at sidde med en uoverskuelig mængde ansøgninger og undret dig over, om du mon nogensinde kommer igennem dem – og ikke mindst om det overhovedet er muligt at få overblik over kandidaterne kvalifikationer.

Den tid er heldigvis forbi. For flere rekrutteringsprogrammer automatiserer gennemgangen af ansøgninger. Det er eksempelvis muligt at bede systemet om at sortere efter faglige kompetencer med udgangspunkt i jeres specifikke krav. Hvis din virksomhed for eksempel ønsker at ansætte en økonomiassistent med erfaring inden for bogholderi og debitor- og kreditorstyring, vil systemet automatisk udvælge alle kandidater med lige netop disse kvalifikationer og fravælge dem uden. Rekrutteringssystemet tager objektivt udgangspunkt i kandidaterne faglige relevans, og din virksomhed undgår dermed at bruge unødvendigt tid på at frasortere ansøgere.

Rekrutteringsprogrammer letter administrationen

Med det rette rekrutteringsprogram ved hånden er det også muligt at lette en stor del af de administrative byrder, som følger med rekrutteringsprocessen – for eksempel det tidskrævende arbejde med at sende svarmails og at koordinere jobsamtaler.

Et rekrutteringssystem kan nemlig tilpasses, så alle ansøgere automatisk får tilsendt en kvittering for deres ansøgning. Dermed behøver I ikke at spekulere over, om I nu også har husket at svare alle kandidater. Flere rekrutterings-softwares indeholder også bookingfunktioner, som giver ansøgerne mulighed for selv at booke tid til samtale. Dermed undgår din virksomhed det logistiske arbejde med at koordinere jobsamtaler.

Rekrutteringsprogrammer kan tages med på farten

Arbejder du tit uden for kontoret eller på farten? Så kan du med fordel vælge et cloudbaseret rekrutteringssystem. Det kan nemlig være nyttigt at kunne tilgå dine ansøgninger på andre platforme end den stationære computer på din fysiske arbejdsplads. Derfor kan det også være en god idé at vælge et elektronisk rekrutteringssystem, som er kompatibelt med alle styresystemer og platforme, så du kan arbejde med din rekruttering på din telefon eller tablet.

Elvium
Pilestræde 10, 1.
1112 København K
71 99 28 60

Vaccine af kæledyr

Mange tror fejlagtigt, at hunde og katte er de eneste kæledyr, der skal vaccineres. Selvom kaninen er et populært kæledyr, er der derfor mange kaniner, der ikke får den rette vaccination.

Hvis du vil sikre din kanins sundhed, gør du klogt i at huske kaninvaccinen, som du kan få ved en dyrlæge på Frederiksberg. Her er der fokus på, at alle kæledyr får de rette vaccinationer.Continue reading