Lån til motorcykel

Du har fundet din drømmemotorcykel, og nu skal du finde den rette låneudbyder til dit MC lån. Det kan virke uoverskueligt at finde den helt rette låneudbyder, fordi der er så mange forskellige om buddet, som reklamerer med gode tilbud – du skal derfor grundigt orientere dig på lånemarkedet. Med det rette MC lån kan du realisere din drøm om en ny motorcykel eller nyt MC udstyr, som kan forbedre din køretur.Continue reading

hvorfor røntgenbilleder

Din tandlæge er gennem de almindelig undersøgelser i stand til at se den synlige del af dine tænder. En stor del af tanden er dog skjult under tandkødet, og det er her igennem røntgenbilleder muligt at se den skjulte del af tænderne samt kæbeknoglen, som tænderne sidder fast i. Det giver tandlægen mulighed for at få overblik over dine tænders tandstilling, så det blandt andet er muligt at opdage potentielle tandproblemer før, at de bliver et reelt problem.

Sådan får du taget røntgenbilleder

Som ny tandlægepatient vil den grundige tandlæge fra Ishøj typisk tage røntgenbilleder af dine tænder, så det er muligt at få kortlagt dine tænders situation og tilstand. Der eksisterer forskellige typer af røngenbilleder, hvor der normalt vil tages røntgenbilleder af hele tandsættet, mens der til specifikke behandlinger i stedet bliver taget røntgenbilleder af de enkelte tænder, der skal behandles. Typen af røntgenbilleder varierer derfor fra situation til situation.

Typiske tilfælde med behov for røntgenbilleder

Gennem røntgenstrålerne er det muligt at se, om der er noget, som ikke er hensigtsmæssigt. Der er særligt behov for røntgenbilleder, hvis tænderne skal udsættes for en større behandling. Eksempelvis i tilfælde med rodbehandling er der løbende behov for at få taget røntgenbilleder før, under og efter behandlingen, hvor der skal holdes særligt øje med roden. Dette gælder også, hvis du skal have påsat en krone eller bro, hvor roden, som kronen eller broen skal sættes på, skal sidde optimalt før, at behandlingen bliver succesfuld. Røntgenbilleder er også særlig relevante, hvis du skal have fjernet en tand samt indsat et tandimplantat som erstatning. Dette er typisk tilfældet med visdomstænder, hvor tandlægen gennem røntgenbilleder løbende kan holde øje med, at visdomstanden vokser frem og kommer til at påvirke andre tænder. Røntgenbilleder er således et godt redskab for, at din tandlæge løbende kan holde øje med et aktuelt problem såvel som tidligere og potentielle problemer.

Skader røntgenbilleder sundheden?

Alle bliver hver dag udsat for stråling, og gennem røntgenstrålerne fra undersøgelsen vil du blive udsat for mere end den normale baggrundstråling. Undersøgelser viser dog, at effekten af strålingen er så lille, at det ikke er skadeligt at få taget røntgenbilleder af tænderne. Det er dog frivilligt at få taget røntgenbilleder, men der er så mange fordele ved billederne, at de ikke er en god idé at fravælge dem. Røntgenbillederne gør heller ikke ondt at få taget, men du kan dog opleve lidt smerte fra de skinner, som bruges til at tage røntgenbillederne med. Du kan høre mere, om du har behov for røntgenbilleder hos den undersøgende tandlæge nær Brøndby Strand, så du har et velfungerende tandsæt med en korrekt tandstilling.

ditTANDLÆGEteam
Strandgården 25, st.tv.
2635 Ishøj
43 73 35 01

 

Kroppen ændrer sig, når man er gravid og derfor skal man i de fleste tilfælde have nyt tøj – men i dag findes der altså moderne graviditetstøj, som fremhæver den gravides kvinder flotte former. Samtidig kan man finde graviditetstøj, som også er behageligt at have på. Graviditetstøj kan dermed både være behageligt og flot og se på og man derfor skal man ikke gå på kompromis med sit tøj, når man er gravid. Mange kvinder bliver skræmte fra vid og sans, når maven begynder at vokse. Men det er der ingen grund til – graviditetstøj er netop opfundet, så alle nye mødre kan føle sig godt tilpas – både modemæssigt, men også komfortmæssigt. Uanset i hvor god form man holder sig som gravid – vil der altid være behov for at købe nyt tøj under perioden. Især den nedre del af kroppen ændrer sig grundlæggende, og derfor vil dit gamle tøj ikke passe, når du prøver det. Derfor kan det være en rigtig god idé, at tænke over, hvor man skal søge efter sit graviditetstøj og overveje, hvor meget man vil gå op i det. Det vil naturligvis være i forbindelse med alle andre køb til baby – som fx babyudstyr til din nyfødte baby. Derfor har vi forneden samlet et par gode råd om, hvordan du skal forholde dig, når du skal finde nyt tøj under graviditetsperioden. Er du interesseret? Så læs med her.

Pris

Mange tror, at graviditetstøj er dyrt, og at det derfor ikke kan betale sig at købe for meget af det. Men sagen er i dag den, at markedet for graviditetstøj er blevet større og større – især over internettet. Af denne grund er tilgængeligheden også blevet større for at købe forskelligt graviditetstøj – og derfor er det også blevet betydeligt billigere. Derfor bør du starte med at søge over internettet, og finde ud af, hvilket slags tøj du gerne vil have.

Brug internettet

Ved at bruge internettet til at finde dit nye graviditetstøj kan du være sikker på, at finde det helt rigtige til den helt rigtige pris. Udvalget af tøj på internettet er blevet så stort, at alle kan lave en søgning og finde noget, som passer til en. Det kan især være nyttigt, hvis man har behov for at være mere hjemme og slappe af. På den måde vil man kunne finde sit tøj ved at sidde ned foran en computer og drikke en kop kaffe. Det eneste, som du reelt set skal gøre er at søge på graviditetstøj og ventekjoler fx – og der vil nu komme en masse søgeresultater frem, som du kan bruge. Med hensyn til pris og kvalitet kan du selv være med til at vælge fra og til. Held og lykke!

BABYANDI.DK
Møllehaven 12A (indgang B)
4040 Jyllinge
71 70 07 76

Råd til den kommende hundeejer

Hunden er menneskets bedste ven, og derfor er det ikke svært at forstå, at mange vælger at anskaffe sig en firbenet ven. Hunde fås i mange forskellige størrelser, farver og med varierende temperamenter. Men uanset hvilken race, du har i sinde at tilføje til familien, er der en række ting, der er gode at være opmærksomme på, allerede inden du skal have en hund.

Hos en erfaren dyrlæge kan du altid søge hjælp og vejledning, hvor du skal have en hund, og det samme kan du gøre i de fem råd herunder, som forbereder dig på livet med hund.

5 gode råd til dig, som skal have hund

  1. Find balancen mellem hvile og beskæftigelse

Hundehvalpe er tit og ofte så uimodståelige, at det er svært at holde fingrene fra dem. Ikke desto mindre er det vigtigt at være opmærksom på, at hvalpes energitanke endnu ikke er fuldt udviklede, og derfor har de brug for mange timers søvn og hvile i løbet af dagen. Sørg derfor for at indrette et område, hvor hunden kan søge hen, når den har brug for hvile.

  1. Vær tydelig

En vigtig del af en god hundeopdragelse er at sætte grænser. Hunden skal vide, hvad den må, og hvad den ikke må, og derfor er det vigtigt, at du som hundeejer er klar i mæglet omkring dette. Beslut dig derfor for, om din hund må være i alle husets rum, i sofaen eller i sengen allerede inden, hunden flytter ind. Dette er den nemmeste måde at komme godt fra start.

  1. Sæt dig ind i kosten

Som hundeejer er det dit ansvar at sørge for, at din hund får den rette kost. Kosten har stor betydning for dyrets udvikling, sundhed og trivsel, og derfor er der god grund til at sætte dig godt ind i, hvad den rette kost er for din hund.

  1. Socialisering

Hvis din hund skal få et godt forhold til både hunde og mennesker, er det vigtigt, at den allerede som hvalp socialiseres. Dette kan du blandt andet få hjælp til at gøre hos en dygtig dyrlæge tæt på Tårnby, som kan vejlede dig i, hvor du kan søge hen for at møde andre hunde og hvalpe. Hundetræning kan også være en måde at møde andre hunde på, og her vil der således ikke alene blive socialiseret men også trænet gode teknikker.

  1. Forbered dig på et aktivt liv

Hunde har brug for motion. Med mindre du bor på en landejendom, er det derfor en god idé at forberede dig på flere daglige gåture samt træning og leg med din hund.

NAP:
Hjørnegårdens Dyreklinik Aps
Kastrupvej 243
2770 Kastrup
36301030