Mange mennesker, der bor i lejlighedskompleks eller lignende, er afhængige af en dørtelefon, der virker – for ellers kan det være svært at få gæster eller åbne op for pakkeposten. Hvis du har problemer med din dørtelefon, kan det være, at den skal repareres eller udskiftes til en nyere model.

Hvem reparerer dørtelefoner?

Hvis din dørtelefon er gået i stykker og har brug for reparation, skal du ringe til en autoriseret elektriker. Elektrikeren kan hjælpe dig med at reparere din dørtelefon, hvad enten det er et nyere eller ældre dørtelefonanlæg.

Elektrikeren foretager en fejlsøgning på dørtelefonanlægget og finder så frem til fejlen. Derefter foretager elektrikeren en fejlretning, så dørtelefonen igen virker, og du kan høre, når det ringer på. En autoriseret elektriker kan reparere dørtelefoner i både nyere, moderne og ældre lejligheder.

Dørtelefonen er vigtig for din tryghed

Mange i København og omegn bor i lejlighed eller etageejendom og er derfor afhængige af en dørtelefon, når man skal have gæster, besøg eller leveret pakker. Derfor skal din dørtelefon virke hver gang. En dørtelefon er med til at give dig tryghed og sikkerhed, når du er hjemme i din lejlighed, så du ved, hvem der ringer på, og hvem du lukker inden for i din opgang.  

Undgå en defekt dørtelefon

Det er vigtigt, at dørtelefonanlægget virker, så du føler dig tryg og sikker. Hvis du er ejer af en gammel dørtelefon, hvor det ældre anlæg trænger til vedligeholdelse, kan du med en konsultation hos en erfaren og autoriseret elektriker få tjekket mulighederne for at få repareret din dørtelefon eller installere en helt ny dørtelefon til din lejlighed.

Dørtelefoner findes i mange designs

Er du træt af dit gamle dørtelefonanlæg, kan du vælge at få et tilbud på en ny dørtelefon af elektrikeren. Dørtelefoner kommer i mange designs og der er mange designmuligheder afhængig af din stil og behov. Det er vigtigt at finde frem til den dørtelefon, der passer æstetisk ind i lejligheden.

Du kan eksempelvis vælge at få installeret en dørtelefon med videokamera, som kan være med til at give dig ekstra sikkerhed og tryghed. Med det nye design er det også nemt for dine gæster, når de skal ringe på og lukkes inden for. Du kan få individuelle lyde og ringetoner, så dørtelefonen passer til dig og dine behov.

Bor du i København eller omegn, kan en autoriseret og erfaren elektriker fra Valby hjælpe dig med opsætning af nyt dørtelefonanlæg.

JDB El-teknik

H.C. Ørsteds Vej 50C

1879 Frederiksberg C

53 58 28 01