Vi mennesker er luksusdyr, og vi kan godt lide, at alt skal være fint og formelt. Men udover det fine og formelle er det også utrolig vigtigt at tænke på vores velvære. Man kan sagtens slå to fluer med ét smæk og få begge dele, man skal blot træffe de rigtige valg.

Et af disse valg er, at man sørger for at have den rette kontorbelysning. Det er måske noget, man har hørt før, men ikke tænkt videre over – men hvis man sidder på kontor til hverdag, er det utrolig vigtigt, at man sørger for den rette belysning.

Hvis man har en forkert kontorbelysning, kan dette nemlig medføre både irriteret og trætte øjne, og ikke mindste hovedpine – og i værste fald migræne. En del af den rette kontorbelysning er blandt andet at benytte sig af LED pærer. Ved at vælge den perfekte LED kontorbelysning er man nemlig med til at forebygge de ovenstående skavanker.

LED pærer er kendt for sine energibesparende faktorer. Det både skåner miljøet og pengepungen – hvilket selvfølgelig vil komme både den ansatte og virksomheden til gode, da der på denne måde vil være råd til andre former for frynsegoder.

Derudover har LED pæren også længere levetid end de gode gamle glødepærer. Dette er blot endnu en besparelse, da man ikke skal ud at købe nye pærer i tide og utide, men i stedet kan nøjes med at koncentrere sig om sit arbejde.

Lyset har generelt en stor betydning for os mennesker. Det er derfor også vigtigt, at vi får vitaminer fra sollyset, hvilket kan være svært at modtage i vinterhalvåret, da man ikke ser solen lige så tit, som man gør om sommeren. Når man vælger at investere i de helt rigtige LED lamper får man både et smart design, samtidig med at man kommer tættere på naturligt lys, i forhold til hvis man brugte de gammeldags glødepærer.

Vælger man en skrivebordslampe, er det dog utrolig vigtigt, at den har den helt rigtige placering på skrivebordet. Den skal nemlig være placeret, så lyset kommer fra siden, samtidig med at lyset skal komme fra under øjenhøjde. Hvis lampen ikke bliver placeret således, kan det nemlig medføre migræne.

SunFlux ApS

Naverland 15

2600 Glostrup

Det kan være en spændende tid for nogle personer, når sneen begynder at falde, mens det for andre er en byrde at skulle rydde sine arealer for sne tidligt om morgenen. Hvis man ejer en virksomhed eller institution, er det yderst vigtigt, at arealerne er snefrie og dermed sikre at færdes på, når kunder og børn ankommer.

Virksomheder har ansvar for kunders sikkerhed

Den største udfordring ved snerydning af både store og mindre arealer i forbindelse med både privat og offentlig virksomhed er, at sneen falder løbende. Det er svært at afgøre præcis hvor meget, der kommer og ikke mindst at spå om hvor mange gange på én dag arealet skal ryddes, så det er sikkert at færdes på.

Da en almindelig virksomhed ofte ikke har ansatte, der har kontrakt til at tage sig af snerydning, er det en god idé at få en aftale med et firma, der tilbyder professionel snerydning. Den professionelle snerydning er hurtig og effektiv, og der gives ofte en garanti på kvaliteten af det arbejde, der er udført. Det er nødvendigt at få en aftale med et firma, der har de rigtige værktøjer til netop den type udendørsarealer, som virksomheden råder over.

Derfor skal virksomheder få en aftale om professionel snerydning

Ofte findes der snerydningsservices, der er specialiseret i rydning af arealer for virksomheder, da det kræver en bestemt omhyggelighed at levere snerydning. Rydningen skal minimere risikoen for glatføre, hvilket er særligt vigtigt, når mange mennesker færdes på arealet til fods, på cykel og i bil. Det forventes, at sådanne områder er sikre at færdes på, så eventuelle uheld, der måtte opstå pga. is eller sne, kan føre til erstatningssager.

Sådan rydder de professionelle sne

De fleste professionelle sneryddere har værktøj til enhver type areal. På store arealer som parkeringspladser og indkørsler anvendes en plov, der skubber sneen til side samtidig med, at der saltes på det ryddede område for at undgå dannelse af is. På mindre arealer kan det være nødvendigt at rydde ved håndkraft eller ved hjælp af en mindre maskine – her saltes der også efterfølgende.

Der findes snerydningsservices over hele Danmark, så det skulle være muligt at få ryddet sine arealer til tiden, hvis man allerede nu går ud og laver en aftale med en af de lokale eller regionale sneryddere. Det kan sagtens betale sig at planlægge fremad mod vinteren, så man ikke ender i en uheldig situation den dag, hvor sneen falder – hvad enten det bliver i oktober eller først i februar.

Snevagten A/S

Bjerringbrovej 46

2610 Rødovre

3871 1700

Hvordan lyder et paradis fyldt med kridhvide sandstrande, krystalklart vand og tropiske temperaturer i dine ører? Vi synes, det lyder ret godt, og for at gøre det hele meget bedre, så kan du få det hele og mere til. For hvis du er en ægte golfentusiast, eller bare drømmer om lidt afveksling på din ferie, kan du få en oplevelse for livet, hvis du vælger én af de mange muligheder for golfrejser til Mauritius. Øen har nemlig nogle helt fantastiske golfbaner, og på grund af de gode forhold afholdes der årligt en række store turneringer på øen, som du passende tage ned og opleve i forbindelse med din golfferie. For eksempel afholdes turneringen Mauritius Open en gang om året, hvilket får øen til at summe af liv og oplevelser. Og når vi taler første klasse, så kan Mauritius tilbyde et væld af luksuriøse resorts og hoteller, hvor der ikke bliver gået på kompromis med noget som helst. På en golfrejse til Mauritius er du altid sikret et lækkert måltid, lækre og rene værelser og en pool, du kan nyde efter dagens golftræning.

Et paradis i det Indiske Ocean

Hvis du ikke har hørt om Mauritius før, så læs om øen alle bør besøge her. Mauritius er lidt mindre end Fyn, og den anses som værende en del af Afrika. Mauritius er, sammen med øerne Rodrigues og den franske ø Rénuion, hjemsted for en lang række af verdens mest sjældne endemiske dyre- og plantearter. Øen er omgivet af mere end 150 km hvide sandstrande, og derfor er definitionen paradis ikke helt ved siden af. Hvert år besøger et væld golfentusiaster den paradisiske ø, og derfor er det også muligt at finde en rejse, der passer til eget behov og temperament. Det er muligt både at arrangere billige golfrejser og mere luksuriøse, afhængig af hvad man ønsker.

Mauritus – mere end golfbaner og luksusresorts

Mauritius er en ø, der kan mætte de flestes behov. For ikke nok med at du kan dyrke din interesse for golf, kan du også få stillet din trang til kulturelle oplevelser eller prøve kræfter med forskellige aktiviteter på vand. Øen rummer først og fremmest en meget smuk natur, der byder på sukkerrørsplantager og frodige områder. Samtidig kommer du helt tæt på de lokale, som med deres gæstfrihed altid byder dig velkommen med åbne arme. Trænger du til at afprøve grænser, kan du give dig i kast med vandaktiviteter såsom scuba diving, jollesejlads eller windsurfing.

Mulligan Golf Rejser

A.P. Møllers Allé 9

2791 Dragør

20 25 56 66

Flere virksomheder har større eller mindre serverrum. Det er nødvendigt for virksomhedens servere, at disse altid fungerer optimalt og uden større problemer. Selv mindre serverrum spiller en stor rolle i virksomhedens drift, og kan indeholde dyrebare data, som er kedelige at miste til overophedning. Derfor er det vigtigt, at mindre serverrum også afkøles på lige fod med større serverrum.

Har mit serverrum behov for køling?

Svaret er ofte et kort og godt ja. Din virksomheds servere bliver ikke mindre vigtige af, at rummet ikke er så stort. Serverne kan stadig nå over deres makstemperatur, overophede og brænde sammen. Dette sløver virksomhedens effektivitet og fremgang og kunne nemt have være undgået med installation af ordentlig køling. Mange computere samlet på ét sted kan nemt få temperaturen til at stige, hvilket gør indeklimaet varmt og indelukket.

Selvfølgelig er behovet for køling af serverrum forskelligt, og i flere virksomheder er det måske ikke så stort. Dog skal man ikke bare regne med, at ens serverrum kan klare sig uden ordentlig køling. Derfor er det også vigtigt, at man vælger en leverandør, som kan tilbyde installation af stabil aircondition i serverrummet, uden at det koster en bondegård for virksomheden. Det skulle jo gerne spare penge på sigt, da dine data sikres i et afkølet og behageligt miljø. Samtidig skal prisen heller ikke forringe kvaliteten af kølingen, men der er flere løsninger, der sagtens kan sikre dig et billigt og godt alternativ. Vælg en leverandør, som har ekspertise i området og som kan guide med råd og vejledning om valg af klimaanlæg til serverrummet, der møder dine specifikke behov.

Valg af køling

Behovet for køling af rummet afhænger af, hvor varm virksomhedens teknik bliver. Dette kan selvfølgelig ændre sig i takt med virksomhedens drift, og der skal derfor tænkes fremadrettet med henblik på løsninger. Her er tre eksempler på løsninger:

Aircondition med høj luftstrøm – velegnet til små serverrum. Anlægget hænder i loftet og sikrer stabil køling i omgivelserne.

Aircondition til små rum – optimal løsning hvis kapacitet og pris skal hænge sammen. Høj energifaktor som vil medføre besparelser.

Aircondition uden udedel – optimal for virksomheder i kompakt højhusbyggeri. Monteres i serverrummets vindue og køler omgivelserne. Perfekt, hvis man ikke kan montere løsningen udenfor.

Uanset hvad du vælger af køling, er det væsentligt at erkende, at selv mindre serverrum har behov for køling. Er du i tvivl, kan du altid kontakte leverandøren for valgmuligheder.

Dankøling A/S

Islevdalsvej 41

Rødovre 2610

70 25 94 50

Når man skal holde en konference eller et større møde i firmaet, er det nemmeste valg at holde det i et kursuscenter. Dette gør det nemmere at planlægge, da man vil få hjælp af professionelt personale til dette. Men når man skal finde det perfekte kursuscenter, skal man også vide, hvad det skal indeholde, så man får ”hele pakken” med, når man booker nogle lækre og store kursuslokaler i Nordsjælland.

Nordsjælland er faktisk et fantastisk sted at booke kursuslokaler. Fordelen ved at gøre det oppe i Nordsjælland i stedet for indre København er, at man slipper for forstyrrelser. Holder man møde, konferencer eller kurser i København, er man som regel omringet af bilstøj, menneskelarm og konstante forstyrrelser, hvilket er med til at distrahere størstedelen af de deltagende. Hvis man derimod vælger at holde det et sted som Nordsjælland, med stille og rolige omgivelser, måske omkring naturområder med lækker udsigt fra lokalerne, er dette med til at skabe en naturlig ro i kroppen og hjernen, og vil derfor have en beroligende effekt på de deltagende, som så vil have lettere ved at holde fokus en hel dag.

Foruden den rette beliggenhed og omgivelser, skal man også finde et kursuscenter, der kan levere mad og drikke, hvis der selvfølgelig er tale om et heldagsarrangement. Mad og drikke er direkte energi til hjernen, og er derfor et vigtigt faktum til sådanne et arrangement. Selv hvis det blot er nogle få timer, man skal holde møde, er det stadig en rigtig god idé at sørge for, der som minimum vil være vand, the, kaffe og eventuelt lidt frugt til de deltagende.

Der er kæmpe fordele ved at finde det helt rigtige og perfekte konferencecenter, i og med de har så høj erfaring og ekspertise indenfor dette område, at de ved lige nøjagtig, hvad der skal bruges til en konference eller et møde, og står samtidig klar til at hjælpe med planlægningen.

I og med de ved, hvad der skal bruges af udstyr og faciliter til en konference eller et møde, betyder dette nemlig, at de kan stille stort set alt til rådighed, både i form af fri WIFI, projekter og whiteboard, eller hvad ellers der kunne være behov for til jeres konference. Derfor er det vigtigt, at man finder et godt kursuscenter med god erfaring, da disse ved, hvad det hele handler om, og hvad man kunne få brug for i løbet af dagen.

 

Søhuset Konferencecenter

Venlighedsvej 10

2970 Hørsholm

88 70 88 70