Moderne behandling af hårtab

Mange flere mennesker lider af hårtab, end de fleste umiddelbart tror. Hårtab forbindes primært med mænd, men faktisk lider et stort antal kvinder også af hårtab.

Uanset køn kan hårtab være en ubehagelig lidelse, der giver anledning til gener og bekymringer. Heldigvis kan du få hovedbundspigmentering i Kolding og dermed gøre noget ved problemet.

Hvad skyldes hårtab?

Der kan være flere grunde til, at du har mistet alt eller dele af dit hår.

Først og fremmest kan hårtab skyldes arvelige forhold. Hos mænd er det almindeligt, at der forekommer overfølsomhed over for mandligt kønshormon visse steder i hovedbunden, og det giver hårtab.

Du kan også tabe håret på grund af sygdom. Her kan der enten være tale om permanent pletskaldethed eller totalt hårtab. Kemobehandling, stress og depression er nogle af de hyppigste sygdomme, der leder til hårtab.

Endeligt kan hårtab også skyldes dannelse af arvæv. Er du blevet opereret i hovedet, eller har du været ude for en skade, dannes der arvæv i hovedbunden, hvor hår ofte ikke kan vokse.

Hvordan behandler man hårtab?

I behandlingen af hårtab betyder det ikke noget, hvorfor du har mistet dit hår. Du har mulighed for at få en hårtabsløsning uanset årsagen til problemet.

En moderne behandling af hårtab er hverken kirurgisk eller smertefuld. Til gengæld er den simpel og holder i lang tid. Behandlingen udføres med scalp micropigmentation, som er en særlig metode, der skaber en illusion af hårstubbe. Det sker ved, at der ved hjælp af specialdesignede nåle, en maskine og pigment konstrueres hårfollikler der, hvor du mangler hår. Hårfollikler er det, der kaldes hårstråets rod, og behandlingen får det til at ligne, at du har naturlige hårstubbe på hovedet.

Der er således ikke tale om en behandling, der vil få dit hår til at vokse ud igen, men derimod en behandling, der vil give en illusion af hår.

Hvem kan få behandling?

Alle, der er generede af hårtab, kan få behandling med scalp micropigmentation. Det gælder uanset, om du stadig har hår på hovedet, eller du har tabt det hele.

Generelt er der flest mænd, der får udført behandlingen. Men kvinder kan også med fordel få lavet en hovedbundpigmentering. Behandlingen kan nemlig ikke kun konstruere hårstubbe, men også give dit hår et tykkere og tættere udseende.

Behandlingen af hårtab er en både hurtig og holdbar løsning. Den vil camouflere dit hårtab og samtidig give dig din hårgrænse tilbage.


Illuhair
Bramdrupskovvej 20a
6000
Kolding
28 26 00 83